voel je een match
met ons?

Ben je op zoek naar een stageplek of een nieuwe job? Stuur een mailtje, whatsapp-bericht … en we maken graag kennis met jou.

werken bij tenth avenue

Ja, op zich gaat het om een job. Maar we proberen er toch iets meer van te maken, als jij dat ook ziet zitten ;-). Bovenop alles wat je nodig hebt om je job goed te kunnen uitoefenen, krijg je de vrijheid om actief bij te leren, je werk te plannen en mee de toekomst van Tenth Avenue uit te denken. Daarnaast krijg je ook tijd om content te creëren en te experimenteren met/rond topics die je persoonlijk aanspreken.

op dit moment
zijn we op zoek naar

Video /content creator

Een starter die digital native & creative wizard is, met 20 jaar ervaring, kennis van elk softwarepakket, taalvirtuoos en liefst net dat tikkeltje meer talent dan Adil & Bilall …. We snappen het, ’t is best belachelijk wat ze soms van je verwachten.

Daar doen we dus niet aan mee. Wij zijn vooral benieuwd naar wat je kan, wat je graag doet, en waar je nog beter wil in worden. Op dit moment kijken we in het bijzonder uit naar iemand die ons op grafisch en/of video-vlak kan versterken:

video creatie & montage: bekijk je de wereld vaak vanuit een andere (groot)hoek, en/of is videoanimatie je niet vreemd? Ben je eerder vlogger, Spielberg of iets tussenin? Je gaat hoe dan ook graag (zelfstandig) op pad om beelden te maken en verwerkt deze nadien in Adobe Première. Een flitsende trailer of een stijlvolle docu van een half uur, je switcht moeiteloos tussen beiden.

content/graphic design: Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator … je klutst ze door elkaar tot je een visual, affiche, magazine, web lay-out … hebt waar je trots op bent. Je werkt niet enkel binnen bestaande huisstijlen, maar je kan ook weg met een carte blanche.

In een ideale wereld combineer je bovenstaande skills, maar laat je niet afschrikken als je in één van beiden sterk bent; en wat het andere betreft nog wil bijleren.

Wat je zoal in return krijgt:

Een vast contract
Een loon dat je volledig vrij kan besteden
Een mac(book) & iPhone
Een gsm-abonnement met onbeperkt bellen/sms’en/surfen
Flexibele uren & thuiswerkmogelijkheden
Tijd & budget om iets nieuw te leren
Maaltijdcheques

Bovendien bouw je ons communicatiebureau mee uit en ga je meteen aan de slag voor verschillende boeiende klanten! We hebben heel wat ambitie, en geven je graag de kans om mee te groeien en je werkomgeving zelf vorm te geven.

Kennismaken?

Heb je tot dit punt doorgelezen? Dan is het tijd om onze mailbox te spammen met pakweg een cv en een tekstje/vlog/langspeelfilm met wat meer info over wie je bent, wat je kan en wat je van ons wil weten. Bezorg ons ook zeker wat werk/voorbeelden waar je trots op bent.

Oh ja, nog enkele nice to haves: 2 à 3 jaar ervaring, een rijbewijs B, en zin om in Oostende te werken! Tot snel?

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns .