Acta Vastgoed is een ervaren & gedreven vastgoedkantoor in Oostende. Op jaarbasis helpen ze zo’n 125 gezinnen & professionele klanten met de verkoop van een pand in de regio Oostende – Middelkerke – Bredene. Meer dan 91% van hun inspanningen leidt tot een effectieve verkoop. Een persoonlijke aanpak staat daarbij centraal.

Om die persoonlijke aanpak te benadrukken, laten we regelmatig klanten aan het woord over hun ervaring en verkoop. Aangezien niet iedereen even graag voor de camera staat of even veel tijd kan vrij maken, kiezen we voor een mix tussen video, uitgeschreven interviews en kortere quotes.

Bovendien gebruiken we de verzamelde content in verschillende vormen waar mogelijk: een video-interview herwerken we tot een artikel voor de Acta Vastgoed-krant, een artikel kan dan weer een leuke quote opleveren voor gebruik op social media.

We laten iedereen vrij over hun ervaring vertellen via de mediavorm waarin ze zich comfortabel voelen, waardoor het verhaal authentiek en betrouwbaar aanvoelt.

Lees hier meer over onze aanpak en bekijk enkele voorbeelden.