case

Het verhaal van Fort Napoleon – De Belevingsbrasserie

De Belevingsbrasserie is een plek waar kinderen kunnen dromen & spelen, én waar (groot)ouders tegelijkertijd kunnen ontspannen. In de authentieke setting van het Fort Napoleon, temidden van de Oostendse duinen kan je in de in 2021 compleet vernieuwde Belevingsbrasserie genieten van een lekker drankje & heel wat verse streekproducten. De ‘beleving’, het familiegevoel en een zorgeloze ervaring staan centraal. 

social media

Een Instagram- & Facebookpagina die te alle tijde up-to-date zijn, voor minder doen we het niet ;-). We geven de bezoekers van De Belevingsbrasserie een inkijk in de gerechten en achter de schermen, en inspireren hen met leuke quotes en event/feesttips. Dankzij de concrete contentplanning posten we op regelmatige basis doelgericht de juiste content. We wisselen informatieve posts (zoals openingsuren, praktische info, wekelijkse lunchmenu …) af met ludieke en/of actualiteitsgebonden berichten. 

Dankzij een duidelijke huisstijl, variatie en regelmatige posts op weloverwogen tijdstippen vergroten we het bereik van de klant en creëren we een boeiende interactie. 

krant meets menu

Zoals de naam laat uitschijnen probeert De Belevingsbrasserie haar bezoekers de ‘full experience’ te bezorgen. Geen saaie menukaart dus voor deze klant, maar een echte Belevingskrant, waarin bezoekers meer te weten komen over het verhaal achter De Belevingsbrasserie, de oorsprong van de gerechten op de kaart en leuke interviews met bezoekers en Oostendenaars. Een unieke manier om de praktische kant van de menukaart te koppelen aan een extra beleving voor de bezoeker. 

van marketingstrategie tot uitvoering

Voor De Belevingsbrasserie putten we het hele jaar door uit een overkoepelend marketingplan: zowel online als in print brengen we hun verhaal duidelijk en creatief tot leven. Van social media, flyers en visitekaartjes tot website, nieuwsbrieven, video’s, advertenties inplannen en evalueren …

  • Grafisch ontwerp (website, drukwerk, logo, huisstijl, menukaart …)
  • Video (aftermovie events, promomateriaal …)
  • Social media (planning, creatie posts, social advertising …)
  • Redactie & copywriting (nieuwsbrief, De Belevingskrant …)
  • Marketingstrategie

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns . 

content . branding . campaigns .